ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις πραγματικές διαθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Προφανώς έχει πέσει θύμα των τωρινών συμβούλων του, που διαβάζουν επιλεκτικά τις δημοσκοπήσεις.


Τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων αποτυπώνουν την πολύ μεγάλη δυσπιστία που έχει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απέναντι στις κάλπικες υποσχέσεις και, κυρίως, την απέραντη καχυποψία για τις πραγματικές προθέσεις και τις κρυφές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη.

Το 60,5% των Ελλήνων πολιτών δεν πιστεύει καν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν θεωρεί καθόλου αξιόπιστο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ και απαντά απόλυτα αρνητικά στο συναφές ερώτημα αν θα τα κατάφερνε καλύτερα μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη. Με άλλα λόγια, τον θεωρεί αναξιόπιστο.

Αν ο κ. Μητσοτάκης διάβαζε σωστά τις δημοσκοπήσεις, ακόμη και των φιλικών του εταιρειών, δεν θα ζητούσε εκλογές. Θα απέφευγε να προφέρει ακόμα και την ίδια τη λέξη».