ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

«Σήμανε, επιτέλους η ώρα της Δικαιοσύνης για τα πάσης φύσεως θαλασσοδάνεια και τη λεηλασία του εθνικού πλούτου τα χρόνια της κυριαρχίας του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ.


Η άσκηση κακουργηματικών ποινικών διώξεων εναντίον του πρώην ταμία του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, οι οποίες σχετίζονται με τις πλαστές εγγυήσεις που έδινε για τα δάνεια που έπαιρνε το κόμμα του από τις τράπεζες, καταδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ με το προηγούμενο τραπεζικό καθεστώς και, βεβαίως, αποκαλύπτει τον βαθμό ευθύνης εκείνων που δάνειζαν με εγγυήσεις «αέρα», καθώς και των κομμάτων που δανείζονταν με πλαστές «υποσχετικές».

Η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι υπόλογη για τα θαλασσοδάνεια και την κατασπατάληση του δημοσίου πλούτου όλα τα προηγούμενα χρόνια από το κόμμα της. Θα ήταν προτιμότερο για την κυρία Γεννηματά να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κόμματός της και να μην κουνά το δάχτυλο στους άλλους.

Το λόγο έχει πια η Δικαιοσύνη για τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών».